Genova Olaszország legnagyobb kikötővárosa, ahol kedvedre pancsolhatsz a helyi és környéki strandokon. A víz tiszta és az emberek barátságosak, kell ennél több? Találsz kiépített elegáns fürdőhelyet és kisebb romantikus öblöket is. Ha a ligúr fővárosban töltesz egy kis időt, keresd fel Genova legszebb strandjait!

Genova strandjai

A következőkből megtudhatod, hogy melyek a …

Genova legszebb strandjai: A városban maradva

Mivel tengerparti településről van szó, igazi klasszikus strandokra lelhetsz. Színes napernyők, homokos part, koktélbár és minden szükségletet kielégítő szolgáltatások. Mutatjuk neked, hogy melyek a best beaches in Genova!

Bagni nouvo Lido

A Bagni nouvo Lido a város keleti részén terül el. A fürdőhely évszázados történettel szolgál, mert már a 19. században is közkedvelt volt. Számos híres történelmi szereplő ejtőzött már a parton. Ez a strand igazi reprezentatív ikonja a ligúr fővárosnak. Napozóágyak, napernyők és mentőszolgálat áll a pihenni vágyók rendelkezésére. A klasszikus felszereltség mellett igazi extrákkal is büszkélkedhet. Mintegy 900 kabin vár a fürdőzőkre, zuhannyal, pihenőággyal, és tengerre néző terasszal. Ezeken kívül étterem, boltok, sportpálya, és játszótér várja a nyaralókat. Egy uszoda és vízipark is helyet kapott a parton, az örökmozgók és a gyermekek örömére. Engedj a csábításnak, és éld át egy klasszikus elegáns fürdőhely kényelmét!

Bagni Roma

A Bagni Roma egy kisebb homokos szakasz. Főszezonban is kevésbé zsúfolt, így gyermekes családoknak kimondottan ajánlott. Étterem, bár, mosdók és napernyők várnak itt is rád. Apró, de meghitt búvóhely.

Bagni San Nazaro

A Bagni San Nazaro a Corso Italia mentén fekszik. Olyan érzésed lesz, mintha egy üdülőfaluba érkeztél volna. Kis bungallók, wellness, étterem és vízi sportok várnak rád. Ha egy mozgalmas napot szeretnél eltölteni a parton, irány a Bagni San Nazaro!

Genova strandjai

Közeli gyöngyszemek

Ha egy kicsit elszakadnál a várostól, semmi gond! Genova környékén, könnyen elérhető távolságban számos csodaszép strand fekszik. Sziklás, homokos, kavicsos, kiépített vagy épp természetes. Adunk egy pár ötletet, hogy melyek a best coasts and bays around Genova!

Boccadasse: Santa Chiara

A Santa Chiara Genovától keletre eső városrészben található. Ez a strand egy igazi különlegesség. Sziklás kicsiny part, melyre egy teraszt építettek. Összesen 10 kabinnal és ugyanennyi napozóággyal rendelkezik. Gyorsan mélyül, így úszóknak és búvároknak ajánlott. Egyedi, intim hangulata elbűvöl. Mivel ilyen kicsi, előre kell foglalni a helyet. A teraszos étteremben ebéd, vacsora és remek italok várják a felüdülni vágyókat.

Bagni Medusa

A Bagni Medusa fürdőhely a város szélén található. Partja sziklás, köves. Kipróbálhatod a természetes uszodát, melyet minden nap friss tengervízzel töltenek fel. Friss gyümölcsök, helyi ételkülönlegességek is megkóstolhatók a parti étteremben. Bérelhetsz jetskit, vagy egész napos hajókirándulásra mehetsz a közeli Rapallói-félszigetre. Ha elég bátor vagy, ne hagyd ki a vizisíelést sem!

Genova partszakaszai

Ha nem gond egy kis utazás

A város közelében még több fantasztikus strand található. Köss ki, és pattanj robogóra, vagy hajózz tovább, és látogasd meg ezeket a partokat. Csalódni nem fogsz, mindegyik egyedi élményt nyújt majd. Lássuk hát, hogy melyek a best beaches near Genova!

Bagni Scogliera

A Bagni Scogliera egy különleges hely Nerviben, Genovától keletre. A part lapos, óriási sziklatömbjei természetes napozóágyakként szolgálnak. Természetesen kicsit nehezebb terep, de szépsége kárpótol mindenért. Tökéletes kilátást nyújt a városra. Étterem és gyermekmedence szolgálja a fürdőzők kényelmét.

Maa Beach Bogliasco

A Maa Beach egy igen kicsi, magánkézben lévő strand. Kavicsos part, elegáns napozóterasz, és étterem áll az utazó rendelkezésére. A part sekélyebb, gyermekek számára megfelelő.

Utri Beach Voltri

Genovától nyugatra fekszik az Utri Beach. Homokos-kavicsos part, és rengeteg hely! Itt is vannak vendéglátóhelyek, éhezni biztosan nem fogsz. Zenei programok, koncertek is szoktak lenni.
A fenti cikkben bemutattuk neked, hogy melyek a best beaches in Genova. Ha a városban jársz, engedj a türkizkék víz csábításának. Frissítő élmény ligúr eleganciával!